Arbo AdviesbureauSafety Nudge

disclaimer

Safety Nudge is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Tevens aanvaardt Safety Nudge geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens of informatie, verstrekt via deze website. Safety Nudge aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Safety Nudge aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

De woord- en beeldmerken alsook de teksten en afbeeldingen op deze website zijn van Safety Nudge. Het is niet toegestaan één of meerdere van deze merken en logo’s op een eigen website te zetten of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Safety Nudge.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

© 2015 Safety Nudge | Alle rechten voorbehouden.